Meistä

Mikä Saunamarsalkka?

Majureita on monta, mutta vain yksi on Marsalkka. Vuonna 2022 perustettu Saunamarsalkka on saunainspiroitunut vaatteiden ja asusteiden brändi, joka tarjoaa persoonallista ja nykyaikaista muotia eli niin kutsuttua "saunavaatetusta". Sijaitsemme Pohjoismaissa ja brändimme perustuu saunan kulttuuriperintöön.

Saunamarsalkka uskoo kestävään muotiin. Loimme tämän brändin kahden asian innoittamana: rakkaudestamme suomalaiseen saunaan yhdistettynä rakkaudestamme katumuotiin.

"On meillä sauna, viina ja kirves" on jotain, mitä Suomen jalkapallomaajoukkueen kannattajat huutavat. Rakastamme tätä <3, mutta uskomme myös, että "on meillä sauna, marsalkka ja vaatteet" saattaa olla jotain, mikä on saattanut puuttua kaupoista, ja siksi tarjoamme saunavaatteita tai "saunawear".

Visiomme

Emme ole vielä siellä, mutta lyhyesti ja ilman höpinää - haluaisimme tulla "kansan vaatemerkiksi", mikä todennäköisesti vie koko eliniän -> mutta olemme tiellä kohti sitä.

Mitä tarjoamme?

Arkivaatteista persoonallisiin asusteisiin, kuten pipoihin, lippalakkeihin ja t-paitoihin. Parannamme jatkuvasti tuotteitamme ja suunnittelua. Uskomme kestävyyteen joten odotamme myös sinun harkitsevan ennen ostamista.

Kohdeasiakkaamme

Koko Suomen kansa ja kaikki, jotka haluavat pukeutua sauna-tyyliseen hienoon vaatekappaleeseen.

Muutama tärkeä pointti jota odotetaan tämän kaltaiselta sivulta:

  • Panostus saunakulttuuriin
  • Saunawear 
  • Tehty rakkaudesta saunomiseen ja suunnitelu kehityksessä

Tutustu M22- ja M23-kokoelmiimme nyt! Sauno, nauti ja shoppaa vastuullisesti!